on Czech about Geestelijke gezondheid en depressies

on German about Geestelijke gezondheid en depressies

on English about Geestelijke gezondheid en depressies

on Spanish about Geestelijke gezondheid en depressies

on French about Geestelijke gezondheid en depressies

on Greek about Geestelijke gezondheid en depressies

on Italian about Geestelijke gezondheid en depressies

on Dutch about Geestelijke gezondheid en depressies

on Portuguese about Geestelijke gezondheid en depressies

on Swedish about Geestelijke gezondheid en depressiesGeestelijke gezondheid en depressies home page

 

 

 Geestelijke gezondheid en depressies

 

 

 Antidepressants. Geestelijke gezondheid en depressies.

Het is ons leven

De bezorgdheid, enerzijds, is meer algemeen en complex. Het wordt gevoeld in afwachting van gevaar, en met de capaciteit geassoci�ërd te voorspellen, voorbereidingen te treffen voor, en aan verandering aan te passen. Vaak, duurt het oud, en zijn oorzaak blijft slecht gedefinieerd. Bijvoorbeeld, kan iemand moeilijk over het openbare spreken een strakheid in de maag voor dagen vóór een geplande bespreking ervaren.

Zolang er een goede reden voor vrees of bezorgdheid is, en het zich niet in de capaciteit mengt te werken, te spelen en, te socialiseren, wordt het niet beschouwd als een probleem. Maar wanneer de bezorgdheid het leven van zijn overneemt en begint dagelijkse activiteiten te onderbreken, is de situatie niet meer normaal. Een echte emotionele wanorde is nu op het werk... en het is tijd om een arts te zien.

Duizenden wetenschappelijke studies in de loop van de afgelopen verscheidene jaren tonen aan dat de hoge bloeddruk, de zweren, de migrainehoofdpijnen, de slagen, het alcoholisme, de depressie, de woede, de moeheid, de drugverslaving en veel andere medische voorwaarden aan de gevolgen op lange termijn van spanning vaak toe te schrijven zijn.
De efficiënte wanorde van de behandelingenbezorgdheid

Alvorens de behandeling kan beginnen, moet de arts een zorgvuldige kenmerkende evaluatie leiden om te bepalen of uw symptomen aan een bezorgdheidswanorde toe te schrijven zijn, die de bezorgdheidswanorde u kan hebben, en welke coëxisterende voorwaarden aanwezig kunnen zijn. De wanorde van de bezorgdheid is niet allen behandelde het zelfde, en het is belangrijk om het specifieke probleem te bepalen alvorens een cursus van behandeling terecht te komen in. Soms zal het alcoholisme of één of andere andere coëxisterende voorwaarde zulk een invloed hebben dat het noodzakelijk is om het tezelfdertijd te behandelen of alvorens de bezorgdheidswanorde te behandelen.

Wanneer u behandeling voor een bezorgdheidswanorde ondergaat, zult u en uw arts of therapeut als groep samenwerken. Samen, zult u proberen om de benadering te vinden die voor u best is. Als één behandeling niet werkt, zijn de kansen goed dat een andere men zal. En de nieuwe behandelingen worden voortdurend ontwikkeld door onderzoek. Zo geef geen hoop op.
Leer bezorgdheidswanorde met beroeps

Als u, of iemand u kent, symptomen van bezorgdheid hebt, is een bezoek aan de familiearts gewoonlijk de beste plaats om te beginnen. Een arts kan helpen bepalen of de symptomen aan een bezorgdheidswanorde, één of andere andere medische voorwaarde, of allebei toe te schrijven zijn. Vaak, is de volgende stap in het krijgen van behandeling voor een bezorgdheidswanorde verwijzing aan een geestelijke gezondheidsberoeps.

Onder de beroeps die kunnen helpen zijn psychiaters, psychologen, sociale arbeiders, en adviseurs. Nochtans, is het best om een beroeps te zoeken die opleiding zich in cognitief-gedragstherapie en/of gedragstherapie, zoals aangewezen heeft gespecialiseerd, en die aan het gebruik van medicijnen open is, indien nodig.

U kunt bezorgd zijn over het betalen voor behandeling voor een bezorgdheidswanorde. Als u tot een Organisatie van het Onderhoud van de Gezondheid behoort of één of ander ander soort gezondheidsverzekering hebt, kunnen de kosten van uw behandeling volledig of gedeeltelijk worden gedekt. Er zijn ook openbare geestelijke gezondheidscentra die lastenmensen volgens hoeveel zij kunnen betalen. Als u op openbare hulpverlening bent, kunt u zorg door uw plan van staatsMedicaid kunnen krijgen.
Drugs voor psychiatrische wanorde

De psychiaters of andere artsen kunnen medicijnen voor bezorgdheidswanorde voorschrijven. Deze artsen werken vaak nauw met psychologen, sociale arbeiders, of adviseurs samen die psychotherapy verstrekken. Hoewel de medicijnen geen bezorgdheidswanorde zullen genezen, kunnen zij de symptomen houden onder controle en u toelaten om het normaal, vervullend leven te leiden.

Het medicijn is het nuttigst wanneer er duidelijke wanorde of, soms, een specifiek doelsymptoom voor een bepaalde drug zijn. Gewoonlijk, een patroon van symptomen punt aan een specifieke chemische onevenwichtigheid. Wanneer een onevenwichtigheid door het wanordelijke gedrag van een persoon en emotionele staat, medicijncentra op het wijzigen van de sterkte van het signaal of het weer aanpassen van het saldo onder hen duidelijk lijkt.
Oorzaken van vrees

De deskundigen hebben nog om met de worteloorzaak van bezorgdheidswanorde akkoord te gaan. In feite, staan de meesten toe dat verscheidene factoren bij het werk in elk geval kunnen zijn.

Het leren de bezorgdheid van theoriemeningen als een geleerd gedrag dat kan worden afgeleerd. Deze theorie poneert dat de bezorgdheid van een persoon kan worden verminderd door de gevreesde situatie of het voorwerp voortdurend te confronteren. En sommige mensen, in feite, veranderen hun het denken en ervaren significante hulp zonder enig medicijn.

De psychoanalytische theorie stelt dat de bezorgdheid uit onbewust conflict stamt dat van ongemak of nood tijdens kinderjaren het gevolg is. Zodra de bron van de bezorgdheid wordt geïdentificeerde, kan het worden geëlimineerdi door het onderliggende conflict op te lossen. Nochtans, vinden de meeste studies dat de mensen met bezorgdheidswanorde uit stabiele huizen komen, met kinderjarenachtergronden gelijkend op die van mensen zonder bezorgdheidswanorde.

Er is weinig twijfel dat al ons gedachten en gevoel in transmissies tussen zenuwcellen in de hersenen wortel worden geschoten. Deze signalen worden van cel aan cel door chemische neurotransmitters overgegaan die bij de synaps (uiterst klein hiaat) worden vrijgegeven tussen één cel en volgende.
Het onderzoek van wetenschappers onze vrees

Gebruikend de technologieën van de hersenenweergave en neurochemical technieken, vinden de wetenschappers dat een netwerk van op elkaar inwerkende structuren van deze emoties de oorzaak is. Veel onderzoekscentra op amygdala, een amandel-vormige structuur diep binnen de hersenen. Amygdala wordt verondersteld om als communicatie hub tussen de delen van de hersenen dat proces inkomende sensorische signalen te dienen en de delen die hen interpreteren. Het kan signaleren dat een bedreiging aanwezig, is en een een vreesreactie of bezorgdheid teweegbrengt. Het blijkt dat het emotionele geheugen dat in het centrale deel van amygdala wordt opgeslagen kan een rol in wanorde spelen die zeer verschillende vrees, zoals fobieën impliceren, terwijl de verschillende delen kunnen worden geïmpliceerdh in andere vormen van bezorgdheid.

Ander onderzoek concentreert zich op het zeepaardje, een andere hersenenstructuur die van verwerking het dreigen of traumatische stimuli de oorzaak is. Het zeepaardje speelt een belangrijke rol in de hersenen door om informatie in geheugen te helpen te coderen. De studies hebben aangetoond dat het zeepaardje in mensen kleiner schijnt te zijn die strenge spanning wegens kindmisbruik of militair gevecht hebben ondergaan. Deze verminderde grootte kon helpen verklaren waarom de individuen met PTSD flash-backs, tekorten in expliciet geheugen, en versplinterd geheugen voor details van de traumatische gebeurtenis hebben.

Ook, wijst het onderzoek erop dat andere hersenendelen genoemd de basispeesknopen en striatum bij obsessive-compulsive wanorde betrokken zijn.

Bovendien met nieuwe bevindingen over neurogenesis (geboorte van nieuwe hersenencellen) door het leven, misschien zal een methode worden gevonden om de groei van nieuwe neuronen in het zeepaardje in mensen met post-traumatische spanningswanorde te bevorderen.
Ziekte met betrekking tot bezorgdheid

Hoewel het ongewoon is, kunnen bepaalde medische problemen de symptomen van bezorgdheid nabootsen, of zelfs het produceren. De hartkloppingen en shortness van adem die door een onregelmatige hartslag worden veroorzaakt kunnen gemakkelijk met bezorgdheid worden verward. Een klonter in de long (longembolie) veroorzaakt vaak onverklaard gevoel van bezorgdheid. De neurologische problemen zoals epilepsie en hersenenwanorde kunnen van symptomen van bezorgdheid de oorzaak zijn. Kan zo bloedarmoede, diabetes, schildklierziekte, en bijnierproblemen. In het algemeen, zullen deze symptomen verdwijnen wanneer de onderliggende ziekte onder controle wordt gebracht, hoewel de bezorgdheid soms afzonderlijke behandeling vereist.

De bezorgdheid verbonden aan het nemen of het beëindigen medicijnen en andere substanties kan gewoonlijk gemakkelijk worden verlicht zodra de oorzaak wordt erkend. Het is daarom essentieel om uw arts van een volledige verlaging van uw geneesmiddelen — met inbegrip van producten over de toonbank — en van uw het eten en het drinken gewoonten te voorzien.
Strategieën om behandeling efficiënter te maken

De familie is van groot belang in de terugwinning van een persoon met een bezorgdheidswanorde. Ideaal gezien, zou de familie steunend moeten zijn zonder het helpen om de symptomen van de persoon te bestendigen. Als de familie neigt trivialize de wanorde of eis verbetering zonder behandeling, zal de beïnvloede persoon lijden. U kunt wensen om dit boekje aan uw familie te tonen en hun hulp aan te werven als opgeleide bondgenoten in uw bestrijding van uw bezorgdheidswanorde.

De de het beheerstechnieken en meditatie van de spanning kunnen u helpen om te kalmeren en de gevolgen van therapie te verbeteren, hoewel er tot hiertoe geen wetenschappelijk bewijsmateriaal is om de waarde van deze „wellness“ benaderingen van terugwinning van bezorgdheidswanorde te steunen. Er is inleidend bewijsmateriaal dat de aërobe oefening van waarde kan zijn, en het is geweten dat de cafeïne, de ongeoorloofde drugs, en zelfs sommige koude medicijnen over de toonbank de symptomen van een bezorgdheidswanorde kunnen verergeren. Controle met uw arts of apotheker alvorens om het even welke extra geneesmiddelen te nemen.
Geestelijke gezondheid en depressies. Antidepressants.


Het interpreteren van de definitie

Bezorgdheid


De wanorde van de bezorgdheid


Vrees


Depressie


Geestelijke gezondheid


Spanning


Site for peoples and about peoples


 

 Sitemap

Informatie in dit document ongeveer Antidepressants genoemd Geestelijke gezondheid en depressies is voor Eind - het gebruik van de gebruiker slechts en kan niet worden verkocht, anders voor commerciële doeleinden worden opnieuw verdeeld of worden gebruikt. De informatie is een onderwijs slechts hulp. Het is geen de bedoeling geweest als medische raad voor individuele voorwaarden of behandelingen van Antidepressants. Bovendien, zijn de vervaardiging en de distributie van kruidensubstanties niet nu geregeld in de Verenigde Staten, en geen kwaliteitsnormen bestaan momenteel als de geneeskunde van de merknaam en generische geneeskunde. Bespreking over Antidepressants aan uw arts, verpleegster of apotheker voordien na om het even welk medisch regime om te zien of is het veilig en efficiënt voor u.

© Copyright 2007 Ireland Insurance Association, Antidepressants section.