on Czech about Flå och flå omsorgöverblicken

on German about Flå och flå omsorgöverblicken

on English about Flå och flå omsorgöverblicken

on Spanish about Flå och flå omsorgöverblicken

on French about Flå och flå omsorgöverblicken

on Greek about Flå och flå omsorgöverblicken

on Italian about Flå och flå omsorgöverblicken

on Dutch about Flå och flå omsorgöverblicken

on Portuguese about Flå och flå omsorgöverblicken

on Swedish about Flå och flå omsorgöverblickenFlå och flå omsorgöverblicken home page

 

 

 Flå och flå omsorgöverblicken

Skin care. Flå och flå omsorgöverblicken.

Flå har pigmentation, provided vid melanocytes, som absorberar någon av den potentiellt farliga utstrålningen i solljus. Det innehåller också DNA reparerar enzym som omvända UV skador och folk, som saknar, generna för dessa enzym lider hög frekvens av flår cancer. En bildar huvudsakligen producerat av UV ljus elakartad melanom, är bestämt invasive och att orsaka den till spridning snabbt och kan ofta vara dödlig. Människan flår pigmentation varierar bland befolkningar i ett slå sätt. Detta har ledde ibland till klassifikationen av folk på basen av flår färgar. Se att artikeln på människa att flå färgar.

Däggdjurs- flå innehåller ofta hår, som i tillräcklig täthet kallas pälsfodrar. För hår servarna främst att öka isoleringen som flå ger, bara serve för can också som ett sekundärt sexuellt kännetecken eller som kamouflage. På några djur är kan flå mycket hård och tjock och bearbetas för att skapa läder. Reptilar och fisken har hårda skyddande fjäll på deras att flå för skydd, och fåglar har hårda fjädrar, gjorde all av tuffa ß-keratins. Amfibien flår är inte en stark barriär till passagen av kemikalieer. Ett grodasammanträde i en bedövande lösning som snabbt ska, går att sova.

Flå är ofta bekant som ”det största organ i människokroppen”. Detta applicerar till yttre ytbehandlar, som den täcker förkroppsliga och att verka att ha det störst att ytbehandla område allra organen. Dessutom det applicerar för att väga, som det väger mer än något inre organ för singel och att redogöra för omkring 15 procent av förkroppsligar väger. För den genomsnittliga vuxna människan har flå ett ytbehandlaområde av mellan 1.5-2.0 kvadrerar räkneverk, mest av den är mellan en mm 2-3 tjockt. Den genomsnittliga kvadrattummen av flår håll 650 svettkörtlar, 20 blodkärl, melanocytes 1000 och mer än ändelser för tusen nerv.

Blodcapillaries finnas under epidermisen och anknytas till en arteriole och en venule. Arterial shuntaskyttlar kan koppla förbi knyta kontakt gå i ax in, näsan och fingerspetsarna.

De huvudsakliga celltyperna av flår är fibroblasts, adipocytes (fet lagring) och macrophages. Sebaceous körtlar är exocrine körtlar som jordbruksproduktersebum, en blandning av lipids och waxy vikter: smörjning, water-proofing, att mjukna och antibactericidal handlingar är bland många fungerar av sebum. Svettkörtlar som är öppna upp via en kanal på flå vid en por.

Dermisen kan delas in i de papillary och reticular lagrarna. Det papillary lagrar är ytterst och fördjupa in i dermisen för att leverera den med skyttlar. Det komponeras av löst ordnade fibrer. Papillary det kantsminket fodrar av räcker. Det reticular lagrar är tätare och är fortlöpande med hypodermisna. Det innehåller ien stora partier av strukturerar (liksom svettkörtlar). Det reticular lagrar komponeras av ojämnt ordnade fibrer och motstår sträckning.

Hypodermisna är inte delen av flå och ligger nedanfört dermisen. Dess ämna är att fästa flå till det bakomliggande ben och muskeln, såväl som leverera den med blodkärl och nerver. Det består av löst connective silkespapper och elastin. De huvudsakliga celltyperna är fibroblasts, macrophages och adipocytes (hypodermisna innehåller 50% av förkroppsligar fett). Feta servar som att vaddera och isolering för förkroppsliga.

Constantly skalningen av döda celler av epidermisblandningen med secretionsna av svetten och de sebaceous körtlarna och damma av grundar på flå för att bilda ett nedsmutsad lagrar på dess ytbehandlar. Om inte tvättat bort smutsen, och flå dead slam börjar att förmultna utsändande ett illaluktande luktar.

Flå stöttar dess egna ekosystem av microorganisms, inklusive yeasts och bakterier, som kan inte tas bort av något belopp av lokalvård. I allmänhet är uppehälle en another för dessa organismer i kontroll och delen av ett sunt flår. När balansera störs, E.g., av antibiotikummar som dödar bakterier, det kan finnas en overgrowth och en infektion vid yeasts. Flå är fortlöpande med det inre epithelial fodrar av förkroppsliga på öppningarna, varje av som stöttar dess egna komplement av floror.

Du är aldrig för barn eller för gammalt att starta att ta omsorg av ditt för att flå. Flå omsorg, och skydd bör vara en nödvändig del av ditt vård-, kondition och skönhetstyre i faktum.

Första steg till att ta omsorg av ditt flår förhindrar skada. Sunen lindar, föroreningar, och enkelt att åldras kan degradera villkora av ditt flår. Vanligt inkluderar klagomål torrt, och klia flå, rynkar och att bågna, färgar ändringar och åldras fläckar. Det finns kliver att du kan ta till uppehället som du flår att se och känsla dess bäst.

Torrt flå är mycket vanligt, speciellt med ålder. Äldre flå har mer få svett och olje- körtlar än mer ung att flå. Torrt flå kan orsakas by frekventerar bad, bestämda skönhetsmedel eller läkarbehandlingar. Men allt vad orsaka, där är väg att lätta klådan som är tillhörande med den. Undvik att använda hårda tvålar, när du badar och om möjligheten, snittbaksida på numrera av bad eller duschar varje vecka. Ett snyltabad med varmt bevattnar kan hjälpa till rengöringen, och att uppliva flå utan avklädning flå av dess värdesakfuktighetsbevarande hudkräm.

När du använder tvål, försök genom att använda en naturlig mycket mild tvål som inte innehåller några färger, parabens eller dofter. Uppföljning badet med en moisturizing lotion som koncentrerar på torra områden för problem. En goda all naturlig fuktighetsbevarande hudkräm är ett av fundamenten för ett sunt flår omsorgdiet. Fortsätta den moisturizing alltigenom som dagen till uppehället flår sunt. Ditt räcker och vänder mot är bestämt känsligt till dagstidningskada och kan behöva att moisturizeds flera tider.

Använd ett naturligt sunscreen, när möjligheten, utan hänsyn till huruvida eller inte dig planerar på att spendera mycket tid i sunen. Sun'sens strålar är mycket damaging och om du får i vanan av att applicera, sunscreen dagligt, dig ska lämnas aldrig utan skydd. Sunsna mest välgörande strålar uppstår på soluppgången och solnedgången.

Vårt förkroppsliga genomgår olika ändringar och så gör vårt flår, som vi åldras. I vårt flå, har vi silkespapper som är bekant som collagenen och elastin. Dessa silkespapper är ansvariga för töjbar danande som är vår främst, flår firman och. Som vi växer äldre, flår beloppet av collagen och elastin i vårt minskar naturligt. Som ett resultat som är vårt flå blir mindre resår och svagt, således skapa ”rynkar”.

Över åren flår har skönhetexperter och manipulerar kommit upp med vast produkter för en samling till fest och minimerar rynkar. Anti-rynka krämar, och salvor hjälper att förminska det utseendemässigt av rynkar och förhindrar nya från att bilda. Dessa rynkar salvor, och anti-åldras hjälper krämar ett lott, i återställande hudens av firmness och av spänst. I tillägg innehåller dessa produkter anti-oxidants, och retinol, som bistår inte endast i förminskande rynkar, och fint fodrar på flå, men stimulerar också collagenproduktion.

För folk som söker lösningar till sträng skada, som har redan gjorts till flå, finns det ett nummer av tillgängligt spänna för behandlingar från kemiska peels och dermabrasionen till senast och technologically avancerat datoriserat att resurfacing för laser. Emellertid reparerar många folk som att söka efter flår, är tveksamt till det kemiska försök eller laser-peels tack vare det smärtsamma tillvägagångssättet och den långa tillfrisknandeperioden de måste att genomgå. Resultaten av dessa tillvägagångssätt emellertid, är fantastiska.

Viktig sak som minns, när söka ut behandling för ditt rynkar, är att veta först, hur ditt förkroppsliga, kan eventuellt reagera till behandlingen. Få i handlag med en flå manipulerar för saker, att du inte är säker av, men beskådar på pröva ut.

Stunder är det riktigt att läkarundersökningskönhet är flår precis djupt, det är den ingen stillbilden resonerar varför folk, bestämt kvinnor, bör det grundläggande ignorerandet flår omsorg. Sedan flå är vårt yttersta lagrar, är den utsatt till de hårda beståndsdelarna av miljön. Och, därför att det inte är ovanligt för att folk ska basera, täcker domar från vårt, med vända mot som är det första tinget ser de, är det endast riktigt att vi går till stora längder till den vår uppehället flår att se rena och nya.

Flå och flå omsorgöverblicken. Skin care.


Benämner på denna sida

Acne


Bakterier


Dermis


Epidermis


Hypodermis


Pimples


Ultraviolett utstrålning


Site for peoples and about peoples


 

 

 

 

 

Sitemap

Information i detta dokument omkring Skin care namngett Flå och flå omsorgöverblicken är för avslutar - användarens bruk endast och kan inte säljas, omfördelat, eller annars använt för reklamfilm ämnar. Informationen är ett bilda bistår endast. Det ämnas inte som den medicinska rådgivningen för individ villkorar eller behandlingar av Skin care. Dessutom regleras tillverkningen och fördelningen av växt- vikter inte nu i Förenta staterna, och inga kvalitets- normal finns för närvarande den lika märkesnamnmedicinen och den generiska medicinen. Samtal omkring Skin care till ditt manipulera, sjuksköterskan eller pharmacisten för efter någon medicinsk diet för att se, om den är kassaskåpet och effektivt för dig.

© Copyright 2007 Ireland Insurance Association, Skin care section.