on Czech about Stomatology och tand- tillvägagångssätt

on German about Stomatology och tand- tillvägagångssätt

on English about Stomatology och tand- tillvägagångssätt

on Spanish about Stomatology och tand- tillvägagångssätt

on French about Stomatology och tand- tillvägagångssätt

on Greek about Stomatology och tand- tillvägagångssätt

on Italian about Stomatology och tand- tillvägagångssätt

on Dutch about Stomatology och tand- tillvägagångssätt

on Portuguese about Stomatology och tand- tillvägagångssätt

on Swedish about Stomatology och tand- tillvägagångssättStomatology och tand- tillvägagångssätt home page

 

 

”Finns det raddafolk i denna värld som spenderar så mycket tid som håller ögonen på deras vård- att de inte har tiden att tycka om det."

Josh faktureringar
Stomatology och tand- tillvägagångssätt

 

 

 Dental care. Stomatology och tand- tillvägagångssätt.

Tänder som sparkle ditt leende

Utmärkt krönar och överbryggar gjordes av Etruscansen i den 7th centen. B.C. På omkring den tid drogs ut tänder i den Asien minderårigen som en bot för kroppsliga ills och sjukdomar. Expertis som uppnåddes av Etruscansen, phoeniciansna, egyptierna, grekerna och Romansen, var i hög grad borttappad under medeltiden, då barberare och roving musikband av charlatans övade unskilled dentistry på marknadsplatsar och mässor. Abulcasis en spansk hed, var en av fåtalet i hans tid som utstuderad tand- kirurgi.

De permanent tänderna är understödjabettet som ska sist vila av ditt liv. De ansar för att vara mer guling (och inte rättvisa på grund av kaffe) och är extremt hårda. Finalbettet göras upp av 32 tänder eller 16 på varje käke. Det finns två centralframtänder för att bita, två sidoframtänder för att bita, två hörntänder för avrivning och bita, fyra premolars för att tugga och sex kindtänder för att tugga.

Dina tänder är vid avlägsen av de mest viktig sak som du använder dagligt. Många folk avslutar upp att försumma deras tänder med felaktig muntlig hygien. Du bör ta omsorg av dem, genom att borsta åtminstone två gånger en dag, att flossing en gång per dag och att gå för tand- checkups för stamgäst åtminstone två gånger per år.
Tandbindning

Bindningen är en sammansatt kådafyllning som förläggas i de tillbaka tänderna as well as framtänderna. Komposit är lösningen för återställande av murkna tänder, kosmetisk förbättringar för danande och jämna ändra färga av dina tänder eller reshapingen av tänder. Den ska bindningen gör ljusare några fläckar som du kan ha, tätt upp minderårigmellanrum och kan vara van vid korrigerar krokiga tänder.

Du är den bra kandidaten för tandbindning, om du har nära lilla mellanrum mellan dina framtänder, eller om du har gå i flisor eller knäckte tänder, du kan vara en kandidat för bindning. Bindningen används också för tålmodig som har missfärgat tänder, ojämna tänder, gumminedgång, eller tanden förfaller. Den materiella bindningen är porös, så ska rökare finner att deras bindning ska guling. Om du funderare dig är en kandidat för bindning, diskutera den med din tandläkare.
Tänder som whitening

Tänder som whitening, kan vara fulländade många olik väg. Ansett har ett kosmetiskt tillvägagångssätt, tänder som whitening, blivit mycket populärt under senare år med utvecklingen av olika metoder som spänner från apotekprodukter till tand- besök.

Den enklaste typen av tänder som whitening, är bruket av produkter som kan väljas upp från apotek. Dessa produkter, som använder en mycket mild bleka lösning, kräver vanligt extended bruk över en period av flera veckor. De kan borstas på, pressas in i en-storleksanpassa-passform-alla magasin, appliceras som remsor eller användas i samverkan med den det normalatoothpaste och mouthwashen. Fördriva dessa produkter är mycket populärt, deras mildness gör dem mindre effektiva.

Tandläkare är kompetent att ge mycket mer dramatisk tänder som whitening. Några tålmodig opt för en take-home sats, som ger resultat i några dagar, stund som andra väljer ett one-hour tillvägagångssätt, som avancerade teknologier för bruk som omgående bleker tänder flera, skuggar tändare. Take-home satser gäller vanligt beställnings--passformen magasin med en whitening gel av carbamideperoxiden, för att ha på sig för flera timmar över något numrerar i sänder av veckor som beslutsamma vid tandläkaren. Dessa satser är vanligt mindre dyra, än en-besöka whitening av tillvägagångssätt.

För individer, som söker efter en fasta långt för att uppnå dramatiska tänder som whitening resultat, är i-kontoret som whitening, långt att gå. Den skyddande gelen appliceras till gummina, kanter och annat silkespapper runt om tänderna, och därefter appliceras en bleka lösning till tandemaljen. En kickstyrkelaser eller annan typ av ljust catalyzes blekmedelen, och tänderna behandlas för en till två timmar.
Theeth krönar

Som vi åldras, många av oss fyndet oss själva med tänder som är ej längre structurally solida. Rota kanaler, borttappada fyllningar, förfalla nedanfört en fyllning som gå i flisor, och att knäcka av emaljen är all saker som kan leda till det stora fjäll hoppar av i en tand ytbehandlar. När de hela ytbehandlar av tanden, är ett problem, men rotasystemet är intakt, en kan kröna är rättvist vad tandläkaren beställer.

Mala dina tänder, förfaller en felaktig tugga, ålder, fyllningar och tand kan alla bidra dela upp i faktorer i ha på sig besegrar, att knäcka eller avbrott av dina tänder. Tand- krönar täcker det hela synligt ytbehandlar av din upprörda tand och tillfogar styrka, hållbarhet och tandstabilitet.

Var säker att diskutera med din kosmetiska tandläkare som cementera färgar använt för din permanent krönar ska är samma, som använt för ditt tillfälligt kröna. Ett försök i deg används för detta ämnar. Färga av cementera påverkar overallen färgar av ett porslin krönar, så denna behöver att diskuteras long, för dina tillfälliga krönar förläggas.

I vissa fall kan din kosmetiska tandläkare välja att använda en flipper i stället för ett tillfälligt krönar. En flipper är en falsk tand som tillfälligt tar förlägga av en saknad tand, för permanenten krönar förläggas. En flipper kan fästas via endera en binda, eller ett plast- lappar att passformar i taklägga av din mun. Flipper betyds för att vara tillfälliga lösningsstunder som väntar på permanenten, krönar.
Stomatology och tand- tillvägagångssätt. Dental care.


Definitioner på detta sida

Fanér


Tand- fyllningar


Tand- implantat


Tandproteser


Anestesi


Bleka för tand


Porslin


Stomatology


Tand- hål


Tand- kröna


överbrygga


Site for peoples and about peoples


 

 Sitemap

Information i detta dokument omkring Dental care namngett Stomatology och tand- tillvägagångssätt är för avslutar - användarens bruk endast och kan inte säljas, omfördelat, eller annars använt för reklamfilm ämnar. Informationen är ett bilda bistår endast. Det ämnas inte som den medicinska rådgivningen för individ villkorar eller behandlingar av Dental care. Dessutom regleras tillverkningen och fördelningen av växt- vikter inte nu i Förenta staterna, och inga kvalitets- normal finns för närvarande den lika märkesnamnmedicinen och den generiska medicinen. Samtal omkring Dental care till ditt manipulera, sjuksköterskan eller pharmacisten för efter någon medicinsk diet för att se, om den är kassaskåpet och effektivt för dig.

© Copyright 2007 Ireland Insurance Association, Dental care section.